вторник, 25 февруари 2014 г.

Юбилейно

  Ето две картички за 50 годишнина. Моята най-близка братовчедка е заобиколена от толкова много приятели, от различни възрасти, че за нея правя много картички. Радвам се, защото тя много ги харесва и най-вече обича с какво ще я изненадам всеки път. 
  Този път картичките са за две нейни много близки колежки.


Предната част се повдига и от долу се открива пожелание. Металното самолетче и пожеланието са препратка към вътрешността на картичката.Тук искам да благодаря на момичетата в Консорциума, които ми помогнаха с идеите си за направата на вътрешната част.Много ме радва, че ви има, момичета, и сте толкова мили и отзивчиви.
***

Втората картичка е в стил Дорота,защото много харесвам картички от този тип, и защото нямаше никакви по-специални изисквания към нея. Заложих на цветята тъй като няма по-хубаво да получиш цветя и обич за юбилея си.
Много съм горда с тази картичка, защото сама и за първи път изработих част от цветята. Мисля, че ми се получиха добре. 
След като картичките са готови, вече очаквам реакцията на юбилярките.

 ХОХО

4 коментара:

 1. Нюйоркската е страхотна, а цветята на другата са повече от великолепни!

  ОтговорИзтриване
 2. Боби, чудни са и двете! <3 Цветята са ти се получили страхотно! Втората картичка наистина много ме грабна. Само ми се щеше розовите листенца да изпъкват повече, видях ги чак когато се върнах за 3-ти път да разгледам подробно картичката. Много, много ми хареса, та се връщах да си я гледам!. :)
  Браво! Ще чакам с нетърпение още в този стил. <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти много, Джиджи. В действителност листенцата се виждат добре, просто снимките ми не струват. Много се старая с тези снимки, слушах внимателно Кали и Вили на срещата във Варна, как да правим качествени снимки, но пак не ми се получават нещата. От апарата е, много допотопен. :)

   Изтриване