събота, 25 февруари 2017 г.

Албум–подарък

 След много месеци отсъствие от този блог се появявам отново, не за друго, а защото направих безуспешен опит да изработя сватбен плик и не ми се получи. Реших, че показвайки този албум, който ми се получи без никакви спънки и грешки, вероятно ще си върна сръчността.
 И така: Албумът "ИВИ" направих за  Скрапбук размяна 2017 на ЕМ. В последно време изработих няколко подобни албума и този вариант много ми допадна. Идеята е от Клаудиа, но много далече от нейното съвършенство на творенията.


 Основата на всички страници е от бирен картон с размер А5. Дизайнерските хартии са на LEMONCRAFT, които ми се струва вече не са налични. При мен хартиите винаги много отлежават, защото съм от типа крафтърки, които не смеят да срежат тази красота.А факта, че са двустранни още повече усилва нежеланието ми да ги режа. За щастие този път имах основателна причина, защото ИВИ пожела нежен албум. А какво по–нежно и красиво от тези хартии. 


 Декорацията е много семпла, защото няма нужда от повече заради самите дизайнерски хартии. Могат да се сложат снимки с всякакви размери.  Иви вече получи този албум и остана доволна. Да си го ползва с много здраве. На себе си пожелавам повече вдъхновение, за да се включвам в повече такива размени.
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА:


4 коментара:

 1. What a stunning book! Love all the details! Thanks for sharing this with us at LTSCB and good luck! Hugs, Robin

  ОтговорИзтриване
 2. Super cute!!! Thank you for joining us at Love to Craft, good luck!!! Amy DT

  ОтговорИзтриване
 3. Great project thanks for joining us at Crafting by Designs good luck x

  ОтговорИзтриване
 4. Fantastic project. Thank you for sharing with us at Love to Craft. Pippa DT

  ОтговорИзтриване