понеделник, 25 януари 2016 г.

БЕБЕШКИ АЛБУМ

  Това е първия ми подобен албум. Не мисля, че се справям добре с бебешки и детски творения. Дори мога да кажа, че имам много малко, почти никакви елементи за изработването им. 
  Но двата блока на любимите ми Graphic 45 ги поръчах, защото са красиви и си отлежаваха твърде дълго време. Накрая се престраших да направя албум с тях и да ги нарежа, нещо, което е доста трудно за мен, не само за тези, а за всички дизайнерски блокчета. 
  Реших да си улесня работата като използвам пощенски пликове за страници – по–лесно и по–евтино. А идеята е на ЕМ в този клип
  От Вили взаимствах джобовете и инфото за бебето. Изобщо от нейните албуми всеки може да открие нещо за себе си, защото са семпли и красиви. Невероятно красиви!
  И се получи това след много притеснения от коя точно страна да използвам хартията, тъй като блокчетата са двустранни. 


  И за 6–тия Рожден ден на Картичкофурии се включвам с тази публикация в играта за празника. Избрах си КФП№48–Бебешка картичка. Моето не е точно картичка, но пак отговаря на правилата на играта като хартиен проект. Благодаря Картичкофурии– че ви има и ме вдъхновихте преди години да започна да творя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар