неделя, 8 декември 2013 г.

Рожден ден

  Последните дни правя картички само за рожден ден. Имам специална поръчка и не мога да реша коя картичка да бъде. За това реших - ще направя няколко, пък която си избере поръчителката. Винаги е добре да имаш избор дори, когато става въпрос  за картичка.
И така... По ред на номерата:

Втората е в много различна гама и стил:
За третата се възползвах от идея на Дорота . Винаги много съм харесвала нейните картички, но са прекалено сложни за изработване, според мен. Толкова много детайли има в тях и толкова ми се струват трудоемки, затова само си ги разглеждам за удоволствие.


Това е за сега. Тъй като разполагам с още една седмица твърде възможно е да изработя още някоя картичка...за да затрудня максимално в избора моята поръчителка :) .

 ХОХО

4 коментара:

 1. Третата,макар и да съм силно затруднена!:),е моят фаворит!Отлични снимки...и благодаря за включването,нямам нищо против за още:)!!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Мисля че и сега доста си затруднила поръчителката. Моят фаворит също е третата, макйр всичките да ми харесват. Браво.

  ОтговорИзтриване
 3. "- И тази ми харесва, и другата ми харесва, и третата ми харесва!" - казал професорът и те взели, че му подарили и трите вратовръзки...
  Спомних си това и се чудя дали пък дамата няма да вземе и трите?
  Поздравления - много са хубави - всяка със свой собствен стил!
  Браво и от мен!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря за милите думи. Боряна почти позна - поръчителката си избра не една, а две картички - първата и втората.

   Изтриване