четвъртък, 19 декември 2013 г.

Коледна размяна

  Дойде ред да се похваля с красотите от Коледните размени на картички на Картичкофуриите и ТАГ-овете на Ем.

  Казах - размяна на картички, но това което получих от Ирина се оказа великолепна Коледна картичка за мен, ръчно изработени обици за дъщеря ми и още куп крафтърски материали. Това ще е най-хубавия ми подарък, защото на този етап дизайнерски хартии, цветя от хартия и други дребни нещица са най-доброто, което може да ми подари човек и да ме зарадва много. Е, и една шевна машина, не толкова дребна, много, много ще ми хареса, но Дядо Коледа май преценява, че не съм слушала много.

  Но да започна показването:  Това са малка част от изненадките на Ирина. По-голямата част си ги разпределих по местата, но не можех да не покажа тези великолепни дизайнерски хартии. Благодаря от сърце, Ирка. Ти си моят Дядо Коледа тази година. Желая от сърце и на теб такива щастливи Коледни празници.

А ето ТАГ-овете от размяната на Ем:
От Мила:
 

И накрая ще покажа картичката, която аз направих за Вера Раденкова - Коледното ми късметче от размяната при Картичкофуриите. Показвам я, защото би трябвало тя вече да е при нея и се надявам да й хареса.


Това е от мен.Весела Коледа и щастлива нова 2014 година. Бъдете здрави и вдъхновени. До нови срещи в Блог-пространството.

 ХОХО


  

2 коментара: