събота, 15 юни 2013 г.

На учителката с обич!


  Тази картичка, дойде изненадващо, като поръчка от завършващи осмокласници. Тя  е подарък за класната им, заедно с букет от рози - любимите на учителката цветя.
Нямах много време за мислене и я направих на един дъх - простичка и изчистена, но сякаш от нея ухаеше на рози и обич. 
В последствие разбрах, че получателката е била очарована /вероятно от съчетанието с букета/ и се е разплакала от радост, че е оценена от учениците си и че трябва да се раздели с тях. 
Хубаво е, че все още има добри учители и благодарни и уважителни ученици. 




  От вътрешната страна добавих стих, който е показателен за  получателя си и оставих място, където децата на ръка да добавят от кого е картичката. 


  По-късно вечерта всички заедно са празнували завършването на основното си образование. На есен всички ще поемат към новите си училища, за да продължат да се трудят над уроците. Успех, деца!

 ХОХО


2 коментара:

  1. Много е красива, Боряна! Радвам се,че се е харесала на получателката. Осми клас е възраст на едни емоции и чувства, които трудно се овладяват, а да накараш такива деца да те заобичат и да те уважават - има защо да блестят в очите и сълзи :) ЗАслугата е и твоя, защото с оригиналната си картичка си направила подаръка още по-ценен,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много си мила, Елена. Благодаря ти за топлите думи. <3

      Изтриване